Árnyvadász
■ : ■ Hozzászólások száma : 17
■ Kor : 45
■ Tartózkodási hely : Idris
■ Job/hobbies : Szövetkezés
■ : | Tárgy: Csodálatos női neved Kedd Jún. 28, 2016 9:37 pm | |
| név | kor | boszorkánymester | Natalie Dormer | Szabad Még fiatalabb koromban ismertelek meg, és már akkor is utáltuk egymást. Eleinte szerelmes voltam beléd, a tökéletességedbe, majd az erődbe. Sokáig tartott, mire megértettük egymás eszméit, és hűséget fogadtál nekem. Segítettél titokban megszervezni mindent, és végül te rejtettél el tizenhat évig. Szabadságot ígértem neked. Ezt meg is kaptad, tizenhat éven keresztül nyugodtan élhettél, de most, hogy visszatértem, szükségem van rá újra. Haragudhatsz, ellökhetsz, de nem tudsz tönkretenni és te is nagyon jól tudod, hogy ez a győztes oldal. Előbb vagy utóbb úgyis mellettem fogsz állni, ismét.
A két karakter között brutális üresség lenne és ezt úgy terveztem szinte semmivel sem tudnák kiküszöbölni ennyi idő elteltével. A végére sikerülne meggyőznie a lányt, hogy segítsen neki, de nehezen és valamilyen áron esetleg. Fontos lenne, hogy gyere. A két karakter között nem tudok szerelmet vagy komolyabb kapcsolatot ígérni, mert már elköteleztem magam. Viszont annál több izgalom vár rád! <3
|
|